TARIEVEN

Tarieven

Voor een acupunctuurbehandeling heb je geen verwijzing nodig van je huisarts en de kosten worden (deels) vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Je eigen risico wordt hierdoor niet aangesproken. 

Vanaf 15 jaar gelden dezelfde tarieven als bij volwassenen.

Je kunt de factuur bij mij betalen via Pin of overmaken per Bank. Je krijgt een gespecificeerde rekening mee, welke je kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Omdat ik geregistreerd ben als Acupuncturist bij de VBAG, vergoeden de zorgverzekeraars de  behandelingen vanuit je Aanvullende Verzekering. Je eigen risico wordt hierdoor niet aangesproken. Kinderen hebben hun eigen ‘potje’ bij de zorgverzekering voor vergoeding. Informeer vooraf altijd even naar je eigen polisvoorwaarden bij je zorgverzekeraar. Klik hier om direct te bekijken hoeveel je vergoed krijgt.

Als je de afspraak niet kunt nakomen, graag tenminste 24 uur van tevoren annuleren, dan hoef ik geen kosten voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen en kan een ander eventueel jouw plaats innemen.

In contact met mijn clienten gelden de bepalingen, de beroepscode en de klacht- en tuchtregeling van de VBAG en RBCZ. Mocht je niet tevreden zijn met mijn wijze van behandelen dan zoek ik graag samen met je naar een oplossing. Indien je je dan nog steeds onvoldoende gehoord voelt in jouw klacht, kun je contact opnemen met de beroepsvereniging VBAG of je kunt je rechtstreeks wenden tot een onafhankelijke klachtenfunctionaris. 

Acupunctuurpatiënten kunnen voor vragen en informatie ook terecht bij de Nederlandse Patiëntenvereniging Voor Acupunctuur (NPVA). Deze vereniging is opgericht ten behoeve van patiënten en is zeer actief. Tevens brengen zij regelmatig een tijdschrift uit: de Actupunctueel. Je kunt al lid worden en dit blad ontvangen voor € 20,- per jaar. Voor meer informatie kun je kijken op hun website: www.npva.nl

Uiteraard ga ik zorgvuldig om met je gegevens en zal ik deze nooit zonder jouw toestemming delen met derden. Hoe ik je persoonsgegevens verwerk en hoe ze beschermd zijn kun je lezen in mijn Privacy Verklaring.

Wil je meer weten of een afspraak maken?