OVER MIJ

WIE BEN IK?

Je gezond voelen en lekker in je vel zitten is mijn passie en het fascineert mij enorm hoe prachtig intelligent ons lichaam werkt! Voor mij is het altijd vanzelfsprekend geweest dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn en dat als de één niet goed functioneert, de ander ook snel achteruit holt. Maar hoe moeilijk is het helaas om in onze snelle, drukke en overdadige wereld in evenwicht te blijven.

Omdat ik ervan overtuigd ben dat deze balans wel heel belangrijk is om een fijn leven te kunnen leiden wil ik je heel graag middels acupunctuur hierbij helpen.

Toen ik jaren geleden zelf met acupunctuur in aanraking kwam vielen voor mij vele mooie puzzelstukjes in elkaar: Ik ging in eerste instantie naar de acupuncturist vanwege een onvervulde kinderwens en kwam al snel terug met een rustige, ontspannen geest (eindelijk!), een schat aan prachtige informatie over deze Oosterse geneeskunst én ik raakte al snel succesvol zwanger! Inmiddels ben ik al jaren moeder van een mooie dochter en heb ik met enorm veel plezier en passie een succesvolle praktijk als acupuncturist opgebouwd. Ik ben nog steeds iedere dag blij en trots dat ik hiermee kan en mag werken.

Acupunctuur is een krachtige, natuurlijke geneeswijze waarmee je tegelijkertijd geestelijk en lichamelijk kunt ontspannen, genezen en je batterij kunt opladen. En het enige wat jij ervoor hoeft te doen is even lekker te gaan liggen!

Uiteraard ben ik professioneel HBO opgeleid en getraind (2009: Klassieke Acupunctuur aan de Academie Qing- Bai met daarna aansluitend Westers Medische Basiskennis bij het BivT) en nog altijd volg ik ieder jaar heel veel  vakgerichte bijscholingen en aanvullende studies om mijn kennis helemaal up tot date te houden. 

Voel je welkom in mijn praktijk en maak gerust een afspraak voor een intake en/of behandeling!

Wil je meer weten of een afspraak maken?