OVER MIJ

WIE BEN IK?

Je gezond voelen en lekker in je vel zitten is mijn passie en het fascineert mij enorm hoe prachtig intelligent ons lichaam werkt! Voor mij is het altijd vanzelfsprekend geweest dat lichaam en geest nauw met elkaar verbonden zijn en dat als de één niet goed functioneert, de ander ook snel achteruit holt. Maar hoe moeilijk is het om in onze snelle, drukke, overdadige wereld in evenwicht te blijven en je vitaal, prettig en in balans te voelen. Omdat ik ervan overtuigd ben dat deze balans wel heel belangrijk is om een fijn leven te kunnen leiden wil ik je heel graag middels acupunctuur hierbij helpen.

Toen ik jaren geleden zelf met acupunctuur in aanraking kwam vielen voor mij vele mooie puzzelstukjes in elkaar: Ik ging in eerste instantie naar de acupuncturist vanwege een onvervulde kinderwens en kwam al snel terug met een rustige, ontspannen geest (eindelijk!), een schat aan prachtige informatie over deze eeuwenoude geneeskunst én ik raakte al snel succesvol zwanger! Inmiddels ben ik al jaren moeder van een fantastische dochter en heb ik met enorm veel plezier en passie een succesvolle praktijk als Acupuncturist opgebouwd. Ik ben nog steeds iedere dag blij en trots dat ik hiermee kan en mag werken omdat het een bijzónder krachtig instrument is waarmee je tegelijkertijd geestelijk en lichamelijk kunt ontspannen, genezen en je batterij kunt opladen. En het enige wat je ervoor hoeft te doen is even lekker te gaan liggen!

Naast acupunctuur voor volwassenen ben ik ook gespecialiseerd in acupunctuur voor kinderen (met en zonder naaldjes!). Kinderen van nu groeien op in een bijzonder drukke, stressvolle wereld wat soms teveel vraagt van hun nog kwetsbare systeem. Acupunctuur is dan een hele zachte, natuurlijke geneeswijze om hen te ondersteunen en te laten ontwikkelen tot sterke, evenwichtige personen. Kinderen zijn bijzonder ontvankelijk voor het effect van acupunctuur en reageren daardoor veel sneller dan volwassenen op een behandeling. Prachtig om te zien! Het voelt als mijn persoonlijke missie om deze kennis door te mogen geven aan de ouders en ze zelf iets in handen te geven wat bijdraagt aan de gezondheid van hun kind.

PS: Deze  zachte methode  (Shonishin) is ook heel erg geschikt voor HSP personen. 

Voel je welkom in mijn praktijk en kom gerust eens langs!

Eline

Wil je meer weten of een afspraak maken?