MOXA THERAPIE BIJ STUITLIGGING

Moxa Therapie Bij Stuitligging

Tijdens de zwangerschap kan het voorkomen dat de baby in stuitligging ligt. Normaal gesproken zal de gynaecoloog proberen de baby uitwendig te draaien in de 36e week van de zwangerschap. Dit is vaak een zeer pijnlijke of onaangename handeling voor de aanstaande moeder. Lukt dit draaien van de baby niet dan wordt ongeveer 80% geboren door middel van een keizersnee. Ook dit is een heel belastende ingreep voor de moeder en willen we liever voorkomen. Veel studies hebben uitgewezen dat door middel van Moxa Therapie de baby in 75% van de gevallen toch nog tijdig op een spontane, zachte manier gedraaid kan worden waardoor een natuurlijke bevalling gewoon mogelijk is. 

Daarnaast blijkt dat, mocht de baby níet spontaan draaien, de moxa therapie toch zoveel voorwerk verricht voor je baarmoeder dat het eventuele draaien in het ziekenhuis veel vlotter, gemakkelijker en pijnlozer gaat.

De moxa-therapie is pijnloos en kan na een uitgebreide uitleg en eerste behandeling in de praktijk, gewoon thuis uitgevoerd worden.

Wil je nog meer weten? Kijk dan ook eens op www.stuitlig.nl

Wil je meer weten of een afspraak maken?