COVID-19

COVID -19 PRAKTIJK RICHTLIJNEN

AFSPRAAK

Heb jij, of een van je huisgenoten, last van één van deze klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts, onbekende hoofdpijnklachten, onbekende buikklachten? Blijf dan thuis en maak/verzet je afspraak naar een later tijdstip​

HANDHYGIËNE

Omdat handen bij de virusuitbraak een belangrijke besmettingsbron zijn staat er desinfecterende handgeld voor je klaar in de praktijk. Ik vraag je bij binnenkomst en vertrek hiervan gebruik te maken.
Vanwege de hygiëne zal ik je helaas geen hand geven bij ontvangst en vertrek.

KOM OP TIJD EN KOM ALLEEN

Kom bij voorkeur precies op tijd zodat je geen gebruik hoeft te maken van de wachtruimte. Ben je toch te vroeg, dan vraag ik je om buiten even te wachten. Kom ook zoveel mogelijk alleen zodat we de 1,5 meter in de praktijkruimte in acht kunnen nemen. Begeleid je een kind? Dan overleggen we samen hoe we dit veilig kunnen vormgeven.

MONDKAPJES

In nabij contact met jou (< 1,5 meter) zal ik een mondkapje en handschoenen dragen. Uiteraard ben je vrij om zelf ook een mondkapje te dragen als je dat prettig vindt. Heb je hooikoortsklachten? Dan verzoek ik je om zeker een mondkapje op te doen.

BETAAL CONTACTLOOS

Betaal zoveel mogelijk contactloos of maak gebruik van betaling achteraf via bankoverschrijving

TOILET

Bij voorkeur vraag ik je geen gebruik te maken van het toilet hier in de praktijk. Houd hiermee rekening voordat je van huis gaat. Uiteraard is het wel mogelijk indien het niet anders kan.